FOGLALJON IDŐPONTOT!
ASZTALFOGLALÁS
Budaörs, Károly király u. 28, 2040
+36 30 335 20 88
Telefonszámainkon az étterem nyitvatartási idején belül tudnak minket elérni, ha azon kívül szeretnének asztalt foglalni, kérjük az online foglalási rendszert használják!
reservation@flyby-steakhouse.hu
Nyitvatartás
Hétfő: zárva
Kedd: zárva
Szerda: 12:00-22:00 - Konyhai szolgáltatás: 21:00-ig
Csütörtök: 12:00-22:00 - Konyhai szolgáltatás: 21:00-ig
Péntek: 12:00-22:00 - Konyhai szolgáltatás: 21:00-ig
Szombat: 12:00-22:00 - Konyhai szolgáltatás: 21:00-ig
Vasárnap: 12:00-16:00 - Konyhai szolgáltatás: 15:00-ig
Kérjük, amennyiben lehetséges, foglalja le előre asztalát. Így elkerülheti azt, hogy esetleg várakoznia kelljen. Foglalását minden esetben visszaigazoljuk e-mail-ben.
Éttermünk sajnos nem alkalmas háziállatok fogadására. Megértésüket köszönjük!
Étlap
Kezdő fogások
Ízelítő a Flyby Prémium Húsbolt termékeiből
4290 Ft
Allergének:
Iberico paté, kovászosuborka-relish
3990 Ft
Allergének:
Fűszeres morzsában sült borjúláb, saláta
Allergének: 1, 3, 10
Céklás rizottó
Allergének: 7
Marhatatár, marinált tojás, ajvár
Allergének: 3, 11
Levesek
Marhafarokleves, házi tészta
2990 Ft
Allergének: 1, 9
Pasztinákleves, pirított mandula, mazsola
2790 Ft
Allergének: 8
Főételek
Csicseriborsó fasírt, őszi zöldségek
4590 Ft
Allergének: 3
Borjúbécsi, édesburgonyasaláta
6490 Ft
Allergének: 1,3
Iberico császár tekercs, paradicsomos padlizsán
5890 Ft
Allergének:
Marha stefánia, Anna burgonya, sült saláta
6890 Ft
Allergének: 7
Toszkán nyúlragu, tészta
4990 Ft
Allergének: 1, 3, 7
Báránycsülök, káposzta, sült burgonya
Allergén:
Kacsaburger, kínai kel saláta, birsalmamustár
Allergének: 1, 7, 10, 11
FLYBY Burger
Allergének: 1, 7, 11
Desszertek
Gesztenyés tiramisu pohárkrém
2890 Ft
Allergének: 1,7,8
Máktorta, ribizli
2790 Ft
Allergének:1, 3, 7
Steak & Grill
Filet mignon (bélszín) - Brazil angus (200g)
15900 Ft
Allergén: 7
Filet mignon (bélszín) - Új-Zéland (200g)
16900 Ft
Allergén: 7
Filet mignon (bélszín) - Magyar (200g)
17900 Ft
Allergén: 7
New York Strip USA Prime hátszín (200g)
14900 Ft
Allergén: 7
Szarvas hátszín magyar
8900 Ft
Allergén: 7
Chuck Flap USA steak 200g
9900 Ft
Allergén: 7
Rib-Eye Argentin Angus (200g/300g)
13900 Ft/19900 Ft
Allergén: 7
Porterhouse Steak - magyar (~500g)
18900 Ft
Allergén: 7
Francia bébicsirke
6500 Ft
Allergén: 7
Gomolya sajt
3500 Ft
Allergén: 7
BBQ sertésoldalas
5490 Ft
Allergén:
Steak válogatás kétszemélyre
47900 Ft
Filet Mignon Új-Zéland (200g)
New-York Strip USA Prime (200g)
Porterhouse Steak (~500g)
(a válogatásokhoz választható kettő köret és kettő mártás)
Allergén: 7
Filet mignon válogatás (3x100gr)
22900 Ft
Brazil Angus (100g)
Új-Zélandi (100g)
Magyar (100g)
(választható egy köret és egy mártás)
Allergén: 7
KÖRETEK
Fűszeres burgonyapüré
1990 Ft
Allergének: 7
Steakburgonya
1890 Ft
Grillezett zöldségek
2190 Ft
Allergének: 9
Friss kevert zöldsaláta
2190 Ft
Allergén: 3, 10
Szalonnás zöldbab
1890 Ft
Allergén:
MÁRTÁSOK
Fűszervaj
Allergének: 7
Házi BBQ
Allergén: 10
Ajvár
Remulád
Allergének: 3
Cumberland
Allergének: 12
Borsmártás
Allergének: 7,10
ITALLAP
FRISSÍTŐK
Bodzás Fehér Fröccs – 2.490 Ft
Hugo – 2.790 Ft
Aperol Spritz – 2.690 Ft
Hendrick’s G&T – 3.490 Ft
Malfy & J.Gasco Gin&Soda – 2.990 Ft
Tanqueray 0.0% G&T – 2.890 Ft
Béres Mustfröccs – 1.650 Ft
ÜDÍTŐK
Fever Tree Tonic 0,2 l – 1.190 Ft
J. Gasco Sodarosa 0,2 l – 1.190 Ft
Házi limonádék több ízben 0,5l – 1.390 Ft
Szűretlen almalé 100% 0,1 l – 300 Ft
Házi szörpök 0,5 l – 990 Ft
Szűrt, tisztított víz 0,35 l – 650 Ft
(szénsavas, mentes) 0,7 l – 1.150 Ft
ÜVEGES SÖRÖK, CIDER
Heineken – 890 Ft
Hoegaarden White búzasör – 1.390 Ft
Clausthaler 0.0% – 1.090 Ft
Budaprés Tisztás ’22 Cider – 1.390 Ft
WHISKEY (4cl)
Redbreast 12 éves – 2.390 Ft
Nikka From the Barrell – 3.990 Ft
The Glenlivet 12 éves – 3.290 Ft
Woodford Reserve – 2.190 Ft
PÁLINKÁK (4cl)
Szamosszegi Fürtösmeggy – 1.990 Ft
Szamosszegi Irsai Olivér – 2.190 Ft
Árpád Bársony Birs – 2.690 Ft
Árpád Piros Vilmos – 2.690 Ft
Árpád Lepotica Szilva – 2.290 Ft
RÖVIDITALOK (4cl)
Diplomático Exclusiva rum – 2.290 Ft
Matusalem Gran Res. rum – 2.490 Ft
Rémy Martin V.S.O.P. – 3.490 Ft
Patron Silver Tequila – 2.590 Ft
Hendrick’s Gin – 2.190 Ft
Malfy Gin Rosa – 1.690 Ft
Unicum – 1.190 Ft
Jägermeister – 1.090 Ft
Frangelico – 1.490 Ft
Bailey’s (8cl) – 2.090 Ft
KÁVÉK/TEÁK
Espresso macchiato – 800 Ft
Doppio – 1.200 Ft
Americano – 850 Ft
Cappuccino – 900 Ft
Cafe Latte – 900 Ft
Espresso Tonic – 1.690 Ft
Jeges kávé – 1.890 Ft
Selyemfilteres teák – 750 Ft
BORLAP
HABZÓBOROK
Louis Francois Brut Nature nyerspezsgő – Budafok 12.900.-
Kreinbacher Rosé Brut – Somló 1.900.-/13.250.-
Sauska Brut – Tokaj 12.500.-
Borgo Molino Prosecco Superiore DOCG – Olaszország 2.100.-/11.900.-
Taittinger Brut Réserve – Champagne 39.900.-
FEHÉRBOROK
pohár (0,15 l) / palack (0,75 l)
Katona Semillon 2022 – Szőlőskislak 5.900.-
Káli Kövek Rezeda Olaszrizling 2022 – Káli-medence 7.900.-
Anonym Pince Frazír Sauvignon Blanc 2023 – Etyek-Buda 7.750.-
Csetvei Raw/Ka Ezerjó Hordó 2022 – Mór 8.750.-
St. Donát Márga Furmint 2022 – Csopak 8.500.-
Kislaki Matacs Chardonnay 2023 – Balatonboglár 1.490.- /6.900.-
Konyári Loliense 2023 – Balatonlelle 1.990.-/8.500.-
Szászi Kéknyelű 2022 – Badacsony 11.500.-
Kreinbacher Somlói Juhfark 2022 – Somló 6.750.-
St. Andrea Örökké 2022 – Eger 11.900.-
Holdvölgy Expression Hárslevelű Becsek 2018 – Tokaj 15.500.-
Szepsy Furmint 2021 – Tokaj 16.500.-
Matua Sauvignon Blanc 2022 – Új-Zéland 2.800.- /12.500.-
Domaine Févre Chablis 2020 – Franciaország 18.900.-
ROZÉ BOROK
pohár (0,15 l) / palack (0,75 l)
Figula Rosé 2022 – Balatonfüred-Csopak 6.900.-
Jammertal Grand Rozé 2023 – Villány 1.500.-/6.500.-
VÖRÖSBOROK
pohár (0,15 l) / palack (0,75 l)
Almagyar Érseki Szőlőbirtok Kadarka Superior 2021 – Eger 8.500.-
N.A.G. Ég és Föld Kékfrankos 2018 – Mátra 9.900.-
Konyári Loliense 2020 – Dél-Balaton 12.500.-
Sauska Syrah 2020 – Villány 11.500.-
St. Andrea Áldás Bikavér 2021 – Eger 9.900.-
Gere Attila Cabernet Sauvignon Barrique 2018 -Villány 2.500.- /11.500.-
Ruppert Villányi Franc 2018 – Villány 13.500.-
Heimann Barbár 2018 – Szekszárd 20.900.-
Sauska Cuvée 7 2019 – Villány 3.900.- /19.500.-
Jammertal Cassiopeia Cab. Franc 2012 – Villány 19.900.-
Takler Regnum 2019 – Szekszárd 16.900.-
Schola Sarmenti Primitivo Cubardi 2020 – Olaszország 3.600.- /17.500.-
Trez Vivante Malbec 2020 – Argentina 10.900.-
Alta Vista Malbec Terroir Selection 2013 – Argentína 14.500.-
Ch. Haut-Brisson St-Émilion Gr. Cru 2014 – Franciaország 29.900.-
Sauska Cuvée 7 Siklós MAGNUM (1,5 l) 2018 – Villány 42.900.-
DESSZERT BOROK
Holdvölgy Exaltation sárgamuskotály 2017 – Tokaj 11.500.- / 2.500.-
Tawny Porto 10 éves (0,75 l) Portugália 10.500.- /2.300.-
Az árak bruttó árak. A számla végösszegéhez 12% szervízdíjat számolunk fel.
Allergének:
1: Glutén 2: Rák, kagyló 3: Tojás 4: Hal 5: Földimogyoró6: Szójabab 7: Tej, laktóz 8: Diófélék 9: Zeller 10: Mustár 11: Szezámmag 12: Szulfitok 13: Csillagfürt 14: Puhatestűek
sütési módozatok
Rare: (maghőmérséklet 36-38 C°) Külső kérge sült, belseje még nem. Ezt a bleu-vel ellentétben már sütéssel érjük el. Kissé sültebb ízű mint a bleu. Szaftos módozat.
Medium-Rare: (maghőmérséklet 42-46 C°) Kissé sültebb a kérge. Belseje már meleg, de még nem sült. Ízletes, puha, omlós, szaftos.
Medium: (maghőmérséklet 49-53 C°) Világos rózsaszín, félig átsült. Az egyik leggyakoribb sütési módozat. A kevésbé bátrak is kedvelik.
Medium-Well: (maghőmérséklet 59-62 C°) Majdnem átsült, de még tartalmaz egy rózsaszín részt és kevés szaftot.
Well done: (maghőmérséklet 64-69 C°) Teljesen átsült, de tartalmaz valamennyi szaftot. Figyelünk arra, hogy a steak belül puha és omlós maradjon.
Very Well done: (maghőmérséklet 69-74 C°) Teljesen átsült, szaftot már nagyon kis mértékben vagy egyáltalán nem tartalmaz.
Crispy Well done: (maghőmérséklet 76- C°) Teljesen átsült, kissé száraz, ropogós.
A FLYBY-RÓL
Budaörs és a környező települések rendkívül gyorsan fejlődnek, egyre több embernek nyújtanak igényes és vonzó lakóhelyet. Emellett a régió az üzleti élet egyik meghatározó központjává vált. Sokan várták már, hogy Budaörsön is elérhető legyen egy minden igényt kielégítő, különleges és akár üzleti megbeszélésekre is alkalmas étterem, amiért eddig Budapest belvárosába kellett utazni.
A Flyby Steakhouse egyaránt kitűnő választás egy kellemes baráti ebédhez, egy romantikus vacsorához vagy egy üzleti találkozóhoz.
Steak kínálatunk több szempontból is különleges és egyedi. A brazil, argentin, uruguayi és a legmagasabb minősítésű USA marha mellett komoly teret adunk a legjobb hazai tenyésztőknek is, akiktől blonde, charolais és angus fajtákat vásárolunk. Ezeket saját, speciálisan épített kamránkban és Dry Ager szekrényünkben 60 napig szárazon érlelünk, mellyel a húsok páratlanul ízletesek és omlósak lesznek. Az éttermünk számára egyedileg gyártott faszenes grillen készítjük el a steak bármely változatát. Tesszük mindezt Vendégeink szeme előtt különleges, repülőtéri irányítótorony látványkonyhánkban.
Ha mégsem hozza lázba egy tökéletesen elkészített T-bone vagy Rib-eye steak gondolata, akkor is bátran választhat minket. Rendkívül ízletes fogásokkal gondolunk azokra a Vendégeinkre is, akik szívesebben választanak más ételekből vagy éppen kerülik a húsfogyasztást.
Ital- és borkínálatunk összeállításánál szintén kényesen ügyelünk arra, hogy azok szoros harmóniában legyenek ételeinkkel.
Igyekeztünk olyan különlegessé tenni a Flyby Steakhouse-t, ami emlékezetessé teszi a nálunk eltöltött időt. Akadálymentesített épületünk tervezésekor odafigyeltünk a részletekre Bálint Imre, Ybl díjas építésszel dolgozva. Kiemelt szempont volt a környezettudatosság, hiszen a hűtés és fűtés geotermikus hőszivattyú rendszerrel történik.
A gasztronómia mellett van egy másik nagy szerelmünk, a repülés. Már a nevünk is jelzi ezt a kötődésünket, és ki az, akit ne nyűgözne le egy légi bemutatón a feje fölött, alacsonyan áthúzó repülőgép látványa? Éttermünkben számos ismert, hazai és külföldi pilóta fordul meg rendszeresen. Többen már a tervezésnél és kivitelezésnél is segítségünkre voltak. Ennek eredményeképpen az épület minden szegletében megjelenik a repülés izgalmas világa.
Az étteremmel szorosan együttműködő Prémium húsboltunkban érlelt, vákuumozott steakjeinket akár meg is vásárolhatja, és otthon is elkészítheti. Ehhez nagy örömmel nyújtunk segítséget alkalmanként szervezett, steak sütési szemináriumunk során, melyekről Facebook oldalunkon kaphat értesítést.
Az épületünkben három modern, jól felszerelt tárgyaló bérelhető napi üzleti megbeszélésekre, egyenként 10-15 fős férőhellyel. Itt exkluzív körülmények között fogadhatja akár külföldi, akár belföldi üzleti partnereit.
Megbeszélését akár ebéd vagy vacsora mellett is folytathatja diszkréten elkülönített, 10 fős különtermünkben.
Ha asztalt, vagy tárgyalót szeretne foglalni, itt megteheti.
Csapatunk
Dr. Vécsei Csaba
Petró Gábor
Pethő Balázs
Mógor Attila
Zsidákovits Richárd
Balázs László
Tass Edina
Húsbolti alkalmazottak
Pfléger György
Tegda Attila
hentes
Oláh János
hentes
Hajas Anna
húsbolti eladó